fredag den 19. december 2008

interview

Hov ja, jeg er forresten blevet interviewet til aviserne Fyens- og Nordjyske Stiftstidende.

Der var en journalist der ville snakke med juleentusiaster, og så mente han jeg jeg var et oplagt emne da jeg har www.julenshule.dk

Så han snakkede i næsten 45 min. om jul, traditioner, historien om siden mm
Jeg har dog ikke set resultatet endnu.

lidt nyt

Hmm det gik vist ikke så godt med min plan om at skrive et indlæg hver dag.


Vi har været hårdt ramt af sygdom her i huset. Med bræksyge over 2 omgange, feber og influenza. øv. håber meget at det er overstået meget snart, så vi kan blive færdige til jul.

Men jeg har da fået lavet værtindegaver/lille ekstra ting i dag. Det må jeg vise senere når gaverne er givet ;)


Jeg har også fået en lille scraptyv i huset hihi. se bare her ...

Hun elsker at rode ved mine ting og ved den første lejlighed, skynder hun sig at snuppe noget og spæne afsted, med hvin og grin. Lidt sjovt :)


Så jeg regner ikke med at have mine ting i fred i fremtiden.


I lørdags havde vi scrapdag på skolen. Vi fik lov at låne et stort og lyst lokale. Vi var ikke så mange denne gang, men havde alligevel en super hyggelig dag.

Jeg fik lavet et par kort med stempelaftryk.Vi har også fået lavet konfekt med marcipan og en masse forskellige chokolader. Mums.


Mathias gik dog lidt amok i den røde farve.De sidste dage har jeg fået lidt af hvert i min scrap pakkekalender.

I dag fik jeg stempelaftryk, ellers er det blomster, pagekit til hver af ungerne, knapper, supersøde charms mm med kattetema mm. Rigtig lækre ting :)

Jeg har også byttet adventsgaver med min søde scrapveninde Annita. Så jeg har også en super spændende pakke at åbne hver søndag + 1 til jul.


Julegaverne er endelig næsten blevet købt alle sammen. Men hold op hvor tager det da lang tid at finde ud af hvad de forskellige skal have, og så få det købt. Når så tingene ikke er i butikkerne, gør det det altså ikke nemmere. Men jeg mangler 2-3 nu + mandelgave.

Det er så ud over de 24 x 3 gaver til ungernes pakkekalender. De er dog købt.

Tror måske jeg skal overveje en personlig shopper til næset år ;)


Nå, det var vist det for nu, tak for dit besøg :)
.

mandag den 15. december 2008

Crop i Herning, datoer 2009

Vi har aftalt lidt nye datoer for at mødes her i Herning i 2009.


De nye datoer er:


24. januar
21. februar
25. april

Vi mødes på Lind Skole kl. 10.00 og bliver ved til klokken 17.00

Det bliver en hygge-scrapdag, hvor vi scrapper, snakker og lader os inspirere af hinanden. Alle er velkommen, nye som gamle scrappere. Du er også meget velkommen til at lave kort og lignende.

Medbringe selv mad og drikkevarer, så sørger vi for kaffe og te. Jeg håber at der er nogle der vil medbringe kage, frugt mm så vi har lidt lækkert til eftermiddagskaffen.

Adressen er: Skolevænget 17, Lind, 7400 Herning

Der går bybus til skolen fra stationen i Herning Her er køreplan for bus nr. 4 til Lind http://www.kortelinks.dk/?bybuslind

Er du interesseret så tilmeld dig på mail til mailto: info(@)scrapbooks.dk så vi ved hvor mange der kommer. Husk at fjerne () i mailadressen.

Jeg håber vi ses :)
.